X

Un inici desastrós de segona part condemna el Mallorca Palma Futsal contra l’Inter Movistar

Els de Vadillo no perdien des del mes de novembre però mantenen la segona plaça i ara es concentren en superar el Burela a la Copa del Rei

21/01/2023

Un inici desastrós de segona part condemna el Mallorca Palma Futsal contra l’Inter Movistar

Pecar d’innocència quan visites una de les pistes més complicades del futbol sala es pot pagar car. I el Mallorca Palma Futsal ho va comprovar de manera rotunda. Barrón va evitar els primers embats de l’Inter, però al minut 7 es produeix la jugada que desequilibra tot l’escenari. Moslem queda a les portes del gol i mentre es reclama una possible infracció, els madrilenys armen una contra letal i Drahovsky fa l’1 a 0.
Però el pitjor encara havia d’arribar. En tornar dels vestidors, els de Vadillo entren en col·lapse absolut. En 3 minuts la sagnia es tradueix en tres gols encaixats. Raúl Gómez sorprèn en una treta de banda, Cecilio aprofita els dubtes defensius per batre Barrón i Martel en una triangulació ràpida obre la ferida encara més.
Era moment d’apel·lar a l’orgull i de no abaixar els braços, però Fits va posar la maneta al marcador i la bufetada a la moral. Cleber, amb diana d’oportunisme va retallar l’abisme. 10 minuts al davant i una quimera per construir. Ja amb porter jugador, una acció molt semblant a la del primer gol la culmina Mancuso per firmar el 5 a 2.
La connexió iraniana fabrica el tercer. Penal sobre Moslem i gol de Tayebi que maquilla el marcador i deixa un aroma de derrota que no s’ensumava des de novembre. Almanco la segona posició queda intacta. Dimarts, toca afrontar els vuitens de final de la Copa del Rei a la pista del Burela.

21/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris