X

Victòria de la Penya Esportiva contra el Formentera al derbi illenc

El CD Eivissa ha guanyat contra l'Atlètic Saguntí i el Mallorca B ha empatat davant l'Hèrcules

22/01/2023

Victòria de la Penya Esportiva contra el Formentera al derbi illenc

Gran victòria de la Penya Esportiva al Municipal de Sant Francesc que els consolida a la zona de play-off d’ascens, a només quatre punts del líder, el Terol. Hi ha hagut bones ocasions per als dos equips, potser la Penya ha dominat més.

Minuts abans del gol penyista en la segona meitat, el Formentera les ha tingut clares. Un cop de cap al travesser i una rematada d’Ekiza.

El gol de la Penya ha arribat en el minut 68, en la primera acció de Chema Moreno, que acabava d’entrar. La Penya és tercera amb 33 punts i deixa el Formentera vuit per davall.

A Can Misses 3, el CD Eivissa ha tornat a la senda de la victòria i està ara a tres punts de la salvació. No guanyava des del 23 d’octubre. Pol Ballesteros, clar protagonista del matx. Ha anotat en el minut 3… i ha fet el segon just abans del descans després d’aquesta associació per la banda esquerra. Els pitiüsos han jugat el tram final amb 10 per l’expulsió de Julen López al minut 85. Nacho ha retallat distàncies al minut 93. Tot i això, l’Eivissa ha resistit

I el Mallorca B ha tret un punt heroic al Rico Pérez. En un quart d’hora, l’Hèrcules, gràcies al doblet d’Alvarito, ha posat terra pel mig. Benjamín Garay, amb el seu guant, ha retallat distàncies. Gairebé en la darrera acció Diabaté ha culminat aquesta bona jugada amb el 2 a 2 definitiu. Un resultat que deixa el conjunt de Julián Robles a 6 punts de la permanència.

22/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris