X

65 alumnes del CEIP Badies i del Col·legi Santo Tomás de Aquino es converteixen en diputats

Organitzada per Aldeas Infantiles SOS, l'activitat fomenta la responsabilitat social per garantir els drets de la igualtat de gènere, l'educació i l'acció pel clima

23/01/2023

65 alumnes del CEIP Badies i del Col·legi Santo Tomás de Aquino es converteixen en diputats

En un ple parlamentari, els alumnes de 5è i 6è de primària de Badies i Santo Tomás de Aquino s’han convertit en diputats per un dia. Amb aquesta activitat, organitzada per Aldeas Infantiles SOS, fomenten la responsabilitat social per garantir els drets de la igualtat de gènere, l’educació i l’acció pel clima.

“Pretenem que a les escoles hi hagi espais per reflexionar sobre valors que, segons creiem, són fonamentals. A més, aquest programa uneix els pares i els professors a favor d’aquesta reflexió”, assegura Pedro Puig, president d’Aldeas Infantiles SOS en l’àmbit estatal.

Dos portaveus de cada escola han llegit els compromisos per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible que s’han preparat a classe amb la resta de companys. Després de les intervencions, els 65 diputats infantils han votat el compromís que més els ha convençut. Tot i que la decisió no ha estat gaire fàcil, la preocupació per tenir cura del planeta s’ha coronat com el compromís més votat.

Així mateix, els alumnes dels col·legis Badies i Santo Tomás de Aquino han estat un exemple per l’excel·lència de democràcia, debat i reflexió al Parlament de les Illes Balears.

23/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris