X

Més per Mallorca rebaixa el to i els socialistes fien el conflicte pel català a la sanitat en els serveis jurídics

Uns i altres mantenen la voluntat de diàleg, però continuen sense arribar a un acord sobre l'exigència del català a la sanitat pública

24/01/2023

Més per Mallorca rebaixa el to i els socialistes fien el conflicte pel català a la sanitat en els serveis jurídics

Consellera de Presidència, consellera de Salut i diputat de Més per Mallorca; Portaveu socialista amb consellera de Salut; consellera de Presidència amb periodistes; I portaveu socialista amb consellera de Presidència. Moltes rotllades aquest dimarts al Parlament, i un únic tema: el requisit del català a la sanitat pública. I dos parers enfrontats. Els socialistes asseguren que el termini ha acabat i els ecosobiranistes s’aferren als recursos presentats per l’Obra Cultural i el darrer de tots, d’avui mateix, de l’STEI, que assegura que el procés d’estabilització incompleix la llei. I sobre normativa, precisament, també hi ha un autèntic trencaclosques. El PSIB cita una llei de 2016. Segons Més per Mallorca, la referència és un decret llei de l’any passat.

Així i tot, aposten per continuar dialogant. També Unides Podem, que en aquesta nova crisi fa costat als ecosobiranistes.

Els serveis jurídics del Govern estudien ara els recursos i seran els que decidiran el rumb de l’enfrontament.

24/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris