X

Sánchez assegura al Congrés dels Diputats que posarà “tots els recursos de l’Estat al servei de la majoria”

El president ha comparegut a la cambra baixa per donar compte de les mesures anticrisi per pal·liar les conseqüències de la guerra i també de les darreres cimeres europees

24/01/2023

Sánchez assegura al Congrés dels Diputats que posarà “tots els recursos de l’Estat al servei de la majoria”

El president del Govern ha comparegut aquest dimarts horabaixa al Congrés dels Diputats per donar compte dels acords assolits en els dos darrers consells europeus. També ha informat sobre les mesures adoptades per l’Estat per fer front a les conseqüències econòmiques derivades de la guerra a Ucraïna. Pedro Sánchez ha fet diverses comparacions entre les solucions a la crisi actual amb les de la crisi financera.

Durant gairebé una hora, el president ha defensat la resposta social impulsada per l’Executiu. També ha repassat diverses dades econòmiques que, segons el seu parer, evidencien una bona situació d’Espanya. Sánchez també ha destacat els darrers acords energètics europeus assolits.

Els grups de l’oposició han retret a Sánchez la situació econòmica en què es troba el país, però també han volgut tocar molts altres temes d’actualitat. No hi han faltat les crítiques a la reforma del Codi Penal i les relacions internacionals d’Espanya. El Partit Popular ha criticat els efectes de la llei del ‘només sí és sí’ i ha demanat al president que rectifiqui.

24/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris