X

Desviat a la banda de la mar tot el trànsit del Passeig Marítim de Palma

Els cotxes en ambdós sentits de la circulació es reparteixen quatre carrils que ara són més estrets per mor de les obres

25/01/2023

Desviat a la banda de la mar tot el trànsit del Passeig Marítim de Palma

Fotos: Marta Martínez/IB3 Notícies

La sala de Control de Trànsit de l’Ajuntament de Palma ha informat que a mig matí d’avui ha quedat tallat el trànsit als carrils de la façana urbana del Passeig Marítim de Palma, entre el carrer Monsenyor Palmer i Portopí, quedant habilitats —i repartits dos a dos— els de la part de la mar per la circulació en ambdós sentits.

La desviació està senyalitzada tant per nous senyals de trànsit com per agents de la policia local de servei a la zona afectada. Els carrils són més estrets que abans i a les zones d’aparcament eliminat a la part del mig de la via, s’han guardat i creat rotondes pels canvis de sentit.

La modificació s’havia de fer a les deu del matí, però la pluja ha alentit els preparatius que implicaven cablejat elèctric dels senyals lluminosos.

La modificació obeeix les obres de remodelació de la via palmesana que varen començar a posar-se en marxa durant la tardor amb nova senyalització i eliminació de places d’aparcament.

25/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris