X

Més places per al centre de dia d’Artà: passarà de tenir 15 places a tenir-ne 30

El Govern aporta mig milió d'euros per tal que l'Ajuntament faci l'ampliació del centre actual, que estarà acabada el 2025 com a tard

25/01/2023

Més places per al centre de dia d’Artà: passarà de tenir 15 places a tenir-ne 30

Artà té llista d’espera per al centre de dia. Unes 20 persones segons l’Ajuntament no tenen plaça i voldrien tenir-ne.

El 2025 com a tard es podria donar resposta a la demanda. En aquella data, o fins i tot abans, estarà ja operativa l’ampliació del centre de dia amb 15 places més, que s’afegeixen a les 15 que té actualment: “condicionarem la planta superior, que ja està aixecada”, ha explicat Manolo Galán, batle d’Artà.

Per fer-ho, Artà rep mig milió d’euros de la Conselleria d’Afers Socials mentre que el consistori aporta el 25 % restant del cost total de les obres. En el seu torn de paraula, la consellera ha alabat les bonances de crear llocs de feina qualificats per tal de diversificar l’economia: “la qualificació és essencial per defugir del monopoli econòmic en què estam immersos”, ha dit Fina Santiago.

Pràcticament, totes les places seran concertades. Mentre durin les obres que, d’acord amb l’Ajuntament, es podrien licitar enguany mateix, els usuaris rebran el servei de centre de dia a la residència de gent gran.

25/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris