El Mallorca Palma Futsal, a quarts de la Copa del Rei

Derrota el Burela per 2-4 amb gols de Tayebi, Moslem i doblet de Marlon

25/01/2023

Quatre minuts després de començar el partit Tayebi avança el Mallorca Palma Futsal i fa l’única diana a la primera meitat. El Burela no pot amb la dupla iraniana i és Moslem qui al minut de la represa fa el zero a dos. Però els gallecs, equip de Segona, mostraren caràcter i empataren el partit aprofitant quatre minuts dolents dels mallorquins. David Pazos i Lucho aprofiten la relaxació visitant per empatar el partit.
Marlon és precisament qui desequilibra la balança i es converteix en l’home del partit. Dues dianes del brasiler classifiquen l’equip pels quarts de final de la Copa del Rei. Una ronda que fa quatre anys que no trepitgen.
Chaguinha en pròpia porteria fa el 3-4 a dos minuts del final, però el marcador ja no es mouria. Toca esperar rival pels quarts de final.

El Mallorca Palma Futsal es retroba amb la lliga dissabte a les vuit a Son Moix contra l’Industrias Santa Coloma.