X

Jornada de cares i creus per als equips balears a Segona Federació

Han guanyat la Penya Esportiva i el Formentera, però el CD Eivissa i el Mallorca B han perdut

05/03/2023

Jornada de cares i creus per als equips balears a Segona Federació

La Penya Esportiva ha aconseguit un triomf meritori en la seva visita a l’Alzira. Roger, amb un golàs, ha avançat els eivissencs al marcador al minut 70. I només 5 minuts després, Chema Moreno ha doblat la distància. Aketxe, al darrer minut de joc, ha escurçat distàncies. La Penya, tercera a la taula, es consolida a la zona de play-off.

Bon triomf també del Formentera en la seva visita al filial del Saragossa. Facu Ballardo ha fet el primer gol al minut 33. Deu minuts més tard, el migcampista Nando Quesada ha ampliat l’avantatge. El Formentera ha arribat a avançar-se 0-3 a la represa amb el gol de Diego. Però després ha tocat patir. En el minut 60, Vallejo ha reduït distàncies. El 2-3 posava en perill la bona feina dels de Míchel Alonso amb el doblet de Vallejo. Però el Formentera ha aconseguit aguantar el resultat i s’endú tres punts que el situen a un lloc del play-off.

El CD Eivissa, per la seva part, avui ha tocat fons. Ha perdut per 0-3 contra el coer, l’Ebre. Els visitants s’han avançat en el minut 3 de la segona part gràcies a Vinicius. Marquitos, seguidament, ha fallat una doble ocasió clau. Un regal d’Isma Gil, porter local, ha suposat el 0-2 dels aragonesos. Arasa ha aprofitat l’errada. El tercer ha arribat en una acció per banda de Javi Sánchez i definició de nou d’Arasa.

També ha perdut el Mallorca B contra el líder, el Terol, per 0-1. Un gol de Cabetas al minut 85 ha servit per consumir la derrota del filial vermell. Aquest resultat, sumat a la victòria de l’Ebre a Eivissa, davallen el Mallorca B fins a la darrera posició amb 19 punts a 9 de la salvació.

05/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris