X

Formentera es promociona a Berlín per recuperar el mercat alemany

La consellera Alejandra Ferrer demana als turistes que visitin l'illa que ho facin amb “respecte i amb ganes de conèixer la nostra cultura i la nostra gent”

07/03/2023

Formentera es promociona a Berlín per recuperar el mercat alemany

La vicepresidenta i consellera de Turisme de Formentera, Alejandra Ferrer, aquest dimarts a la fira ITB.

El Consell de Formentera promociona l’illa en la fira turística ITB de Berlín, amb la finalitat de “reforçar i recuperar” el mercat alemany, ja que, després de la pandèmia de la covid, “encara no s’ha recuperat” el nombre de visitants germànics.

El visitant alemany és un turista que, a més de ser “tradicionalment fidel”, sol cercar destinacions “tranquil·les” i dona importància a les “mesures ecològiques”, ha detallat la institució insular de Formentera aquest dimarts en una nota.

La vicepresidenta i consellera de Turisme de Formentera, Alejandra Ferrer, ha destacat que, malgrat que els residents “han fet front a moviments especulatius” al llarg de la història amb la finalitat de preservar el “caràcter singular” de l’illa, actualment “ens enfrontem a noves amenaces que hem de combatre”.

En aquest sentit, Ferrer ha demanat als turistes que gaudeixen de Formentera que ho facin amb “respecte i amb ganes de conèixer la nostra cultura i la nostra gent”.

Durant la jornada de dilluns, Ferrer va participar en la International Media Marketplace de Berlín per promocionar l’illa entre periodistes especialitzats en viatges.

07/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris