JAG:ALERTA ROJA

Més programes a la carta

Pròxima emissió per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsi

La sèrie mostra als oficials del JAG, fortament idealitzats, aplicant les estipulacions del codi de justícia militar i el Dret internacional de manera que proveeixin a aquest melodrama televisiu.

La sèrie se centra en el Comandant de la marina dels Estats Units Harmon ” Harm ” Rabb Jr.”, interpretat per David James Elliott , i en la Tinent coronel del Cos de Marines Sarah ” Mac” MacKenzie , interpretada per Catherine Bell. El personatge d’Elliott va ser ascendit a capità en l’últim episodi , quan fos designat Auditor General per a Europa , amb destinació a Londres. La òbvia atracció que existeix entre ambdós personatges i que no es permet que afecti la seva relació professional , serà un tema recurrent en la sèrie.

Altres personatges de la sèrie són el Tinent Bud Roberts , interpretat per Patrick Labyorteaux , primer com a Oficial de relacions públiques en el portaavions USS Seahawk , i després com a advocat Júnior al JAG. Mentre estava assignat en el Seahawk va conèixer la que seria la seva esposa , l’alferes / tinent Harriet Sims , interpretada per Karri Turner , l’ajudant administratiu que manté l’oficina unida. La malaptesa de Bud tant física com verbal i les seves esbojarrades aficions, juntament amb la naturalesa maternal de la seva esposa, són una font habitual de situacions còmiques.

L’actriu Nanci Chambers , esposa de David James Elliott , interpreta Loren Singer, en un paper de vilana odiosa amb gran aclamació. Singer té una personalitat sociopàtica que conspira constantment per promoure contínuament la seva ambició a costa dels que l’envolten.

Informacio General

Sèrie centrada en els casos assignats a l'ala legal de l'elit d'oficials, entrenats com advocats, que investiguen, processen i defensen els acusats de crims militars, incloent l'assassinat, la traïció i el terrorisme.

Al web des de

2013

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

Edat

Tots els públics

Sèries i minisèries a IB3