Més programes a la carta

Informació general

Sèrie centrada en els casos assignats a l'ala legal de l'elit d'oficials, entrenats com advocats, que investiguen, processen i defensen els acusats de crims militars, incloent l'assassinat, la traïció i el terrorisme.

Al web des de

2013

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

La sèrie mostra als oficials del JAG, fortament idealitzats, aplicant les estipulacions del codi de justícia militar i el Dret internacional de manera que proveeixin a aquest melodrama televisiu.

La sèrie se centra en el Comandant de la marina dels Estats Units Harmon ” Harm ” Rabb Jr.”, interpretat per David James Elliott , i en la Tinent coronel del Cos de Marines Sarah ” Mac” MacKenzie , interpretada per Catherine Bell. El personatge d’Elliott va ser ascendit a capità en l’últim episodi , quan fos designat Auditor General per a Europa , amb destinació a Londres. La òbvia atracció que existeix entre ambdós personatges i que no es permet que afecti la seva relació professional , serà un tema recurrent en la sèrie.

Altres personatges de la sèrie són el Tinent Bud Roberts , interpretat per Patrick Labyorteaux , primer com a Oficial de relacions públiques en el portaavions USS Seahawk , i després com a advocat Júnior al JAG. Mentre estava assignat en el Seahawk va conèixer la que seria la seva esposa , l’alferes / tinent Harriet Sims , interpretada per Karri Turner , l’ajudant administratiu que manté l’oficina unida. La malaptesa de Bud tant física com verbal i les seves esbojarrades aficions, juntament amb la naturalesa maternal de la seva esposa, són una font habitual de situacions còmiques.

L’actriu Nanci Chambers , esposa de David James Elliott , interpreta Loren Singer, en un paper de vilana odiosa amb gran aclamació. Singer té una personalitat sociopàtica que conspira constantment per promoure contínuament la seva ambició a costa dels que l’envolten.

Sèries i minisèries a IB3