Dimarts 22 a les 21.40


BEN TROBAT
Un altre ponent menorquí
En aquest episodi de Ben trobat, el presentador Shanti Gordi ens mostrarà altres coses que es poden fer al ponent menorquí.

Entre d’altres visites, en Shanti ens mostrarà que la nit a Ciutadella es pot viure d’una forma diferent: per exemple, observant el cel. Per açò, ens durà a l’Observatori Astronòmic de Ciutadella, per veure la Lluna i els astres a través del cel menorquí.

Si rallam de Ciutadella, molts haureu pensat en Sant Joan i cavalls… però sabeu que també s’hi practica doma clàssica? Al Club Hípic de Ciutadella coneixerem les claus d’aquesta modalitat amb l’actual campiona de doma clàssica a Espanya, n’Araceli Pons.

També a la zona de Ciutadella visitarem una de les platges més emblemàtiques i verges del municipi, la de la Vall. Ho farem en bicicleta i acompanyats de la Penya  Ciclista de Ciutadella.

En Shanti també farà d’arqueòleg en aquest episodi, i ajudarà a desenterrar uns esquelets d’època islàmica… Ah! i ens mostrarà un dels poblats talaiòtics més imponents de ponent: el de Son Catlar.

Com que l’espeleologia no hi pot faltar, el nostre expert de capçalera, en José Muñoz, ens durà fins a un lloc màgic: un avenc increïble a un lloc desconegut on en Shanti haurà de baixar entre estalactites de més de 10 metres…

Ben trobat és un programa setmanal, de 55 minuts, presentat per Shanti Gordi, on Menorca és l’amfitriona que es mostra a l’espectador. És una altra Menorca, vista des d’una perspectiva diferent. Una Menorca que el presentador mostrarà cada setmana a través dels personatges que viuen en aquest entorn.

Ben trobat s’emet cada dimarts a les 21.40 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #BenTrobatIB3. També ens podeu seguir a Twitter i a Instagram, al perfil @IB3, i al Facebook del programa: facebook.com/bentrobat.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la secció “A la carta”.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL