Més programes a la carta

Informació general

Sèrie dramàtica que narra l'ascens al poder del cardenal català, Rodrigo Borgia,  i el seu clan, que estableixen una dinastia amb gran influència sobre el món sencer.

Al web des de

2012

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Era l’època de Da Vinci i Miquel Àngel, de la creativitat i les fites intel·lectuals il·luminades sense precedents. Però fou també l’època de Maquiavelo, de l’anarquia generalitzada, la guerra incessant i la depravació indicible. En el cor del nou ordre mundial va ser El Vaticà, l’àrbitre dels conflictes entre els regnes i imperis. I en el centre del Vaticà havia un home en lluita pel poder decidit a obtenir la Santa Seu de Roma. Era un home que el seu nom es va convertir en sinònim de crueltat, i el seu mandat com a Papa va ser recordat com el capítol més infame de la història de l’Església Catòlica: Rodrigo Borgia. Els seus quatre fills (Juan, el major, un orgullós, mandrós, depredador sexual sense escrúpols; César, un jove dividit entre una fe que no era la seva vocació i la seva naturalesa fosca i violenta; Lucrecia, una nina que descobreix el secret de poder que posseeix la sexualitat femenina; i Goffredo, un nin innocent que creixerà en una família desgarrada pels conflictes) proporcionen a Rodrigo un desafiament tan gran com les maniobres polítiques dels seus rivals tant polítics com religiosos.

Borgia és una sèrie dramàtica que narra l’ascens al poder d’aquest cardenal català i el seu clan, que tracten d’establir una dinastia amb gran influència sobre el món sencer.

Encara que va ser un home de fe, Rodrigo també fou esclau dels plaers de la carn. No solament té que bregar amb el traçat i les conspiracions dels seus companys cardenals i els representants de les grans potències, sinó que també estava enfrascat en una lluita per contenir les rivalitats entre germans amargats que amenaçaven amb dividir a la seva família.

Borgia és una amalgama d’intrigues, violència, assassinat, luxúria, política, fe, incest, traïció i redempció, una història tan convincent i il·luminadora com l’època en la que succeeix.

Sèries i minisèries a IB3