Més programes a la carta

Informació general

És un programa que acostarà la realitat de moltes persones anònimes a la realitat de l'espectador, a la d'un familiar, amic o conegut.

Al web des de

2010

Estat

No emissió

Horari

Telèfon

971 13 93 33

Contacte

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Cada persona viu la vida com vol, com pot o com li deixen. El nou programa Cada casa és un món és la nova sèrie documental sobre testimonis personals de les Illes. A cada episodi, entre 5 i 7 persones amb perfils diferents però amb una experiència de vida comuna, ens explicaran com han viscut i afrontat en primera persona les circumstàncies adverses que, sovint, ens presenta la vida. A més, a cada capítol els entrevistats contestaran les preguntes que mai ens hem atrevit a fer a col·lectius, quasi sempre, minoritaris.

Patir una discapacitat intel·lectual, ceguera, nanisme, cursar els estudis per convertir-se en capellà o monja, tenir cognoms xuetes, pertànyer a l’ètnia gitana,  tenir germans bessons, viure tota la vida sent estranger o bé quedar-se embarassada abans dels 18 anys, són alguns dels temes que tractarem a fons. Els convidats ens parlaran obertament de la seva realitat, amb els aspectes positius i amb els que no ho són tant. Ens parlaran de sentiments, de pors i de prejudicis, però sense caure en el dramatisme ni en l’exhibicionisme.

És un programa que acostarà, sense cap dubte, la realitat de moltes persones anònimes a la realitat de l’espectador, a la d’un familiar, amic o conegut. I és que quantes vegades hem sentit, quan parlam d’una tercera persona, aquella dita que diu que Cada casa és un món?

Sèries i minisèries a IB3