Participa en el concurs setmanal del “Uep! Com anam?”

IB3 Televisió informa

IB3 proposa cada setmana un concurs a través del programa Uep! Com anam?, on els teleespectadors podran participar i així aconseguir un lot de 22 botelles d’oli de la DO Oli de Mallorca.

Per a participar-hi, els espectadors han d’estar ben atents al programa Uep! Com anam? que s’emet cada dijous a partir de les 21.40 hores.

Cada divendres a partir de les 10 h, podreu participar al formulari que s’activarà en aquesta mateixa pàgina i respondre la pregunta que s’haurà formulat durant l’emissió del programa.

Aquest concurs tendrà una durada de 10 setmanes, 10 premiats i 10 lots de 22 ampolles d’oli de la DO Oli de Mallorca. Vos animam a participar i, si l’encertau, entrareu en el sorteig per així poder gaudir i assaborir els millors olis mallorquins.

El nom dels guanyadors es comunicarà a través de les xarxes socials i durant l’emissió del programa posterior al sorteig.

Vos convidam a fer el seguiment del concurs a través de  les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #UepIB3 i a facebook.com/IB3.

.

  • Bases legals i informació per participar al concurs:

BASES LEGALS GENERALS CONCURSOS EPRTVIB

BASES LEGALS PARTICULARS UEP COM ANAM DO OLI DE MALLORCA 2019

 

.

 

PARTICIPA-HI!

(el formulari per participar estarà actiu des de divendres a partir de les 10.h fins dimecres a les 12.h)

.

.

El vostre nom i llinatges (obligatori)

Població (obligatori)

El vostre telèfon (obligatori)

PREGUNTA

QUANTS D'ANYS FA QUE ES CONEIXEN NA PETRA I BEL?


Per favor, abans d'enviar, introdueix aquest codi : captcha

.

Abans d’inscriure’s en aquest concurs, ha de llegir la Informació bàsica sobre protecció de dades que es troba més a baix. En inscriure’s manifesta haver llegit aquesta informació.
Informació bàsica sobre privacitat
Responsable: ENS PUBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS (IB3), amb domicili al Carrer Madalena, 21, 07180 Polígon industrial de Calvià
Finalitat: Gestió i control del concurs.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la política de privacitat aplicable al concurs a Política de privacitat