Participa en el concurs setmanal del “Uep! Com anam?”

IB3 Televisió informa

IB3 proposa cada setmana un concurs a través del programa Uep! Com anam?, on els teleespectadors podran participar i així aconseguir un lot de 22 botelles d’oli de la DO Oli de Mallorca.

Per a participar-hi, els espectadors han d’estar ben atents al programa Uep! Com anam? que s’emet cada dijous a partir de les 21.40 hores.

Cada divendres a partir de les 10 h, podreu participar al formulari que s’activarà en aquesta mateixa pàgina i respondre la pregunta que s’haurà formulat durant l’emissió del programa.

Aquest concurs tendrà una durada de 10 setmanes, 10 premiats i 10 lots de 22 ampolles d’oli de la DO Oli de Mallorca. Vos animam a participar i, si l’encertau, entrareu en el sorteig per així poder gaudir i assaborir els millors olis mallorquins.

El nom dels guanyadors es comunicarà a través de les xarxes socials i durant l’emissió del programa posterior al sorteig.

Vos convidam a fer el seguiment del concurs a través de  les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #UepIB3 i a facebook.com/IB3.

bases per participar-hi i tota la informació d’aquest concurs.

PARTICIPA-HI!

(el formulari per participar estarà actiu des de divendres a partir de les 10.h fins dimecres a les 12.h)

.

 

“Estimada audiència,

Aturem per un dies el concurs de l’Oli de Mallorca del programa Uep! Com anam?. En breu continuarem amb molts més premis. Gràcies a tots per la vostra participació.

Us mantindrem informats.

Moltes gràcies. “