Participa+en+el+concurs+setmanal+del+%E2%80%9CUep%21+Com+anam%3F%E2%80%9D

24 05 2024

Participa en el concurs setmanal del “Uep! Com anam?”

IB3 proposa cada setmana un concurs a través del programa Uep! Com anam?, on els teleespectadors podran participar i així aconseguir un lot de 13 ampolles DO d’Oli de Mallorca.

Per a participar-hi, els espectadors han d’estar ben atents al programa Uep! Com anam? que s’emet cada dijous a partir de les 22.15 hores.

Cada divendres a partir de les 10 h, podreu participar al formulari que s’activarà en aquesta mateixa pàgina i respondre la pregunta que s’haurà formulat durant l’emissió del programa.

Aquest concurs tendrà una durada de 8 setmanes, 8 premiats i 8 lots de 13 ampolles DO d’Oli de Mallorca. Vos animam a participar i, si l’encertau, entrareu en el sorteig per així poder gaudir i assaborir les millors olives mallorquins.

El nom dels guanyadors es comunicarà a través de les xarxes socials i durant l’emissió del programa posterior al sorteig.

Vos convidam a fer el seguiment del concurs a través de  les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #UepIB3 i a facebook.com/IB3.

.

 

.

 

PARTICIPA-HI!

(el formulari per participar estarà actiu des de divendres a partir de les 10.h fins dimecres a les 10.h)

.

El vostre nom i llinatges (obligatori)

Població (obligatori)

El vostre telèfon (obligatori)

PREGUNTA

Quants seguidors té n'Antoni Guicafré a xarxes socials?


Abans d'enviar el formulari, ha de llegir la Informació bàsica sobre protecció de dades que es troba més a baix. Els camps marcats com a obligatoris són indispensables per a la seva participació en el procés. En prémer el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació.

Abans d’inscriure’s en aquest concurs, ha de llegir la Informació bàsica sobre protecció de dades que es troba més a baix. En inscriure’s manifesta haver llegit aquesta informació.
Informació bàsica sobre privacitat
Responsable: ENS PUBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS (IB3), amb domicili al Carrer Madalena, 21, 07180 Polígon industrial de Calvià
Finalitat: Gestió i control del concurs.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la política de privacitat aplicable al concurs a Política de privacitat