Més programes a la carta

Informació general

Programa gastronòmic sobre la cuina balear, mediterrània i internacional.

Al web des de

2009

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Espais setmanals:

FUSIONS. Conduït per n’Òscar i na Paquita Tomás, aquest espai ofereix un cop per setmana una visió documental d’algun ingredient que després s’utilitzarà com a base d’una recepta que fusionarà la tradició balear amb la tradició culinària d’un altre país.

NOVES SECCIONS:

RECEPTES AMB ANÒNIMS.Una vegada a la setmana, un reconegut personatge del món culinari de les Illes Balears, assistirà al programa per cuinar una recepta pròpia, amb n’Òscar o na Paquita, moment en què els presentadors aprofitaran per donar a conèixer el personatge i la seva trajectòria professional al públic i, a la vegada, aprendre els seus secrets culinaris.

La cinquena temporada de Sa Bona Cuina de Paquita Tomás que comença la seva emissió el mes de setembre de 2009 a IB3 Televisió, es caracteritza per continuar amb una estructura similar a la de les anteriors temporades, això sí, introduint canvis per millorar el producte i mantenir l’interés dels nombrosos seguidors del programa. L’objectiu principal del programa, des de la primera temporada, és el de treure de l’oblit la cultura culinària casolana de Mallorca, de Menorca, d’Eivissa i de Formentera, repleta de beneficis per a la salut, creativitat i bon gust, com a bona cuina mediterrània que és. A més, pretenem bandejar la idea que portar una vida accelerada ens obliga a dinar malament per tal d’estalviar temps i doblers. Amb la qualitat com a matèria prima per al desenvolupament de cada una de les receptes, adaptam els continguts perquè el programa sigui d’interés per a tots els espectadors: joves, gent adulta i gent gran, demostrant que cuinar amb seny és fàcil i divertit, a més a més de saludable per al nostre organisme. Les receptes més innovadores, les més tradicionals, els personatges destacats del món culinari de les Illes Balears, tot són punts de vista diferents que tenen cabuda a Sa Bona Cuina de Paquita Tomás.

Sèries i minisèries a IB3