Dissabte+de+documentals%C2%A0estrenats+a+l%26apos%3BAtl%C3%A0ntida+Mallorca+Film+Festival

Dissabte de documentals estrenats a l’Atlàntida Mallorca Film Festival

EPRTVIB informa

IB3 Televisió emetrà els documentals “Gota entre gotes”, “Àlbum Pere Joan” i “Pedra i oli”, que s’acaben d’estrenar a l’Atlàntida Mallorca Film Festival.

Aquest dissabte, dia 30, a les 22:15 s’oferirà “Gota entre gotes” i a continuació “Àlbum Pere Joan” . I, el proper dissabte, a les 22.15 h: “Pedra i oli”.

“Gota entre gotes”  

Una nit màgica amb música en directe i l’estrena mundial d’un documental protagonitzat per quatre cantants joves, Maria Hein, Clara Fiol, Marga Rotger i Júlia Colom, cridades a liderar la nova cançó balear comparteixen les seves inquietuds i processos creatius a partir d’un projecte comú: l’enregistrament de la cançó que dona títol a aquest preciós documental titulat “Gota entre gotes”.

“Àlbum Pere Joan” 

“Àlbum Pere Joan” d’ Emili Manzano i Claire Roquigny. Els darrers anys, els seus directors han demostrat el seu talent per al retrat documental amb obres sobre Miquel Barceló, Andreu Vidal, Enric Vila Matas o Eduardo Mendoza. En aquesta ocasió, centra la seva mirada en el prestigiós il·lustrador Pere Joan, autor d’obres com “Blau i cendra” i “El meu cap sota el mar”.

“Pedra i oli”

“Pedra i oli”, d’Àlex Dioscórides. Després de triomfar a festivals amb el seu anterior documental, “Overbooking”, Àlex Dioscórides posa el focus a la Serra de Tramuntana, a les oliveres centenàries i a les persones que cuiden aquests bancals. Un paisatge únic al món que sempre ha captivat artistes de tot el món.