Dimecres 15 a les 21.30


DUES VOLTES
‘Empastillats?’, l’automedicació i els problemes d’aquesta addicció
A partir de la pregunta ‘Empastillats?’, Dues Voltes aborda el problema de l’addicció als medicaments. Neus Albis conversa amb persones que han patit aquesta addicció i intenten desenganxar-se’n. Per entendre com s’arriba a aquests processos i se’n surt, la periodista entrevista, a més, el psiquiatre de la clínica Capistrano, José María Vázquez, analitza amb el president del Col·legi de Farmacèutics el paper i control d’aquests establiments a la venda de medicaments i interroga el responsable de Salut-Mental Ib-Salut, Oriol Lafau, sobre la resposta que dóna l’administració a aquest fenomen. Albis visita també una residència de tercera edat per parlar amb la gent gran sobre la seva relació amb les pastilles i analitza amb el periodista Matías Vallés aquesta realitat.

Dues Voltes recull a més experiències de gent del carrer i del campus universitari, de farmacèutics que tenen contacte amb els usuaris. També aprofundeix en la qüestió amb veus expertes com la coordinadora del Pla Autonòmic de Drogodependències de les Illes Balears, Francisca Bibiloni, la psiquiatra Xisca Canyelles, la psicòloga Marta Frau, la metge de família Caterina Vicens i l’homeòpata Isidre Lara.

Dues Voltes, s’emet cada dimecres a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL