Dimecres 14 a les 22.40


DUES VOLTES
‘Humans al volant’
Coincidint amb el repunt de la sinistralitat a les carreteres, Dues Voltes presenta històries de persones que van patir en primera persona o per proximitat un canvi radical a les seves vides com a conseqüència d’un accident de trànsit, i aprofundeix en les causes i el combat d’aquesta realitat.

En el programa ‘Humans al volant’, la periodista Neus Albis entrevista Alexandro Marinelli i José Delgado, dues persones que han tingut accidents i tracten de refer les seves vides. La periodista també retrata l’impacte que això produeix en l’entorn de l’afectat i la superació de la pèrdua d’un ésser estimat a l’asfalt. Albis conversa amb Teresa Matas i Nuria Abad, que varen perdre un fill i un germà. I a més, entrevista Cristina Bermejo, formadora a cursos de sensibilitat viària.

La reportera Maria Salas fa una classe pràctica amb el professor d’autoescola Pep Pau Ribas per repassar els principals errors en la conducció, analitza amb Rafel Nicolau, el delegat del RACC a les Balears, les principals causes d’accidents. La reportera Maria Antònia Serra acompanya la Guàrdia Civil en la seva tasca de controls i radars i entrevista l’advocat Antoni Monserrat, especialista en accidents de trànsit.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.40 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3. A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL