EL SECRET DE LES PEDRES

Un viatge fascinant al passat de les Illes, a partir dels edificis més emblemàtics i representatius.

Pròximes difusions


La nova sèrie documental ens mostra la història de les Illes per mitjà dels edificis més importants amb recreacions en 3D i ficció.

El secret de les pedres, un viatge fascinant al passat de les Illes, a partir dels edificis més emblemàtics i representatius.

Aquesta nova sèrie, realitzada per la productora menorquina Empatic Films, mostra com es van aixecar aquestes fabuloses construccions, el procés tècnic i el context històric, com una fórmula per explicar els moments més convulsos i decisius de la història de les Illes.

La sèrie està formada per quatre capítols: La Catedral de Mallorca, l’hospital de l’Illa del Rei de Menorca, la Llotja de Palma i el Castell de Sant Carles de Palma.

Un dels plats forts d’aquest nou programa és la reconstrucció virtual dels edificis en 3D, una feina acurada i rigorosa que ens permet veure edificacions que ja no existeixen, i moure’ns per dins de les actuals. Es tracta, com comprovarà l’espectador, d’un treball de primeríssim nivell que ha de servir per divulgar el coneixement de la nostra cultura i història.

L’espai està presentat per Dani Bagur, que recorrerà als experts perquè expliquin alguns dels secrets que amaguen aquestes construccions. A més, la història es recolza amb ficcions que mostren com es vivia a l’època en què es van fer els edificis i ens atraquen els personatges claus de la seva història. Entre els actors que hi participen, destaquen els noms de

Joan Miquel Artigues, Santi Celaya i Àlvar Triay.

2016-05-10-12-32-58-reduida

EL SECRET DE LES PEDRES - TV a la carta

El Castell de Sant Carles

El Castell de Sant Carles

08 02 2017 - Capítol: 04

La Llotja de Palma

La Llotja de Palma

01 02 2017 - Capítol: 03

L'illa del Rei

L'illa del Rei

25 01 2017 - Capítol: 02

La Catedral de Mallorca

La Catedral de Mallorca

18 01 2017 - Capítol: 01

darrers vídeos a YouTube

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL