Més programes a la carta

Informació general

Una sèrie que ens trasllada al món del jove detectiu William Murdoch i els seus moderns mètodes

Al web des de

2016

Estat

No emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

Edat

+12

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Aquesta producció canadenca, ambientada en la dècada de 1890, narra les increïbles troballes d’un detectiu visionari per a l’època.

L’inspector de policia William Murdoch (Yannick Bisson) és un home molt avançat per a la seva època. Acompanyat pel seu superior, l’inspector Brackenreid (Cold Meaney), Murdoch resoldrà els misteris més complicats de la ciutat, experimentant amb mètodes innovadors per a la societat de l’època, com l’anàlisi de les empremtes dactilars, l’ús de la màquina de la veritat o diversos mètodes de detecció de sospitosos.

Murdoch s’envolta d’un petit cercle d’ajudants que inclou la patòloga Julia Ogden (Hélène Alegria), que comparteix la fascinació del detectiu per la ciència forense, i Constable George Crabtree (Jonny Harris), ansiosa però inexperta mà dreta de Murdoch. Tots dos són aliats valuosos que ajuden Murdoch a resoldre els diversos casos a través dels diferents estrats de la societat victoriana.

Els Misteris de Murdoch, basada en una col·lecció de llibres de l’escriptora canadenca Maureen Jennings, combina elements com el misteri, l’humor o el romanç, i rescata personatges rellevants de finals del segle XIX, com el físic i inventor Nikola Tesla o l’escriptor Arthur Conan Doyle, creador de Sherlock Holmes, un dels detectius literaris més reconeguts.

La història real es mescla amb la ficció en aquesta sèrie en què apareixeran personatges històrics com Buffalo Bill, Annie Oakley, H. G. Wells, Jack London, Winston Churchill o Thomas Edison. Els diferents casos a què s’enfrontarà Murdoch permetran als espectadors assistir als avenços de la ciència i comprovar com es va transformar la vida a finals del segle XIX i principis del XX, gràcies a descobriments i invents com el corrent altern, els raigs X, el telèfon, les anàlisis de sang o la màquina de la veritat.

Sèries i minisèries a IB3