Dissabte 14 a les 21.30


EN COMPANYIA
El primer bisbe mallorquí en 50 anys, Antoni Vadell
Aquesta setmana, Neus Albis va fins a Barcelona a l’encontre d’Antoni Vadell, el capellà mallorquí nomenat bisbe auxiliar de Barcelona el passat mes de setembre. Amb aquest nomenament, Vadell és el bisbe més jove de l’Estat espanyol i el primer bisbe mallorquí en 50 anys.

A la primera part de programa, Albis visitarà la Catedral de Barcelona i farà amb monsenyor Vadell un repàs de tota la seva vida, passant per la infantesa, l’arribada de la fe i la seva vocació ‘frustrada’ com a periodista.

Ambdós deixaran la Catedral per anar a la Basílica de la Mercè. Allà i amb unes vistes privilegiades de Barcelona, la periodista mostrarà el missatge que familiars i amics li han volgut enviar.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obren ca seva per primera vegada als mitjans, i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos.

En Companyia s’emet cada dissabte,  a les 21.30 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: Twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3. A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL