Dimecres 13 a les 21.30


EN COMPANYIA
Toni Nadal, l’entrenador que va menar el seu nebot Rafel al número 1 del món
Aquesta setmana Neus Albis va fins a Manacor a l’encontre de Toni Nadal, l’entrenador que va menar al número 1 del món el seu nebot Rafel.

La trobada serà a la Rafel Nadal Academy, de la qual Toni és ara director esportiu. Allà la periodista pollencina i mestre Toni repassaran els seus inicis al món del tennis, els primers anys com a entrenador a Manacor, els primers alumnes i l’ascensió meteòrica de Rafel Nadal, entre altres temes. De passada, Albis aprofitarà l’ocasió per rebre una “master class” a peu de pista de bracet d’un dels millors entrenadors del país.

La segona part del programa tendrà la casa familiar com a escenari. Allà podrem conèixer Joana Maria Vives (la dona) i Marta Nadal (la filla gran) i totes dues ens descobriran la dimensió més íntima del conco Toni. Al final de la conversa s’afegirà Toni Bassa, amic de la infantesa, amb qui rememorarem anècdotes de joventut del nostre protagonista.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obren ca seva per primera vegada, i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet cada dimecres,  a les 21.30 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: Twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL