EPRTVIB informa


ESTRENA
El mes de desembre arriben nevades fortes amb l’estrena de Mai neva a Ciutat
La sèrie triada pel públic d’IB3 comença dia 4 de desembre 

El desembre ha estat el mes escollit per a l’arribada de Mai neva a Ciutat a la graella d’IB3. El proper 4 de desembre, la sèrie triada pel públic veurà la llum després que el passat 22 de desembre, al concurs “Sèrie de comèdia”, fos triada a la web d’IB3 amb un 43,34% dels vots.

La sèrie Mai neva a Ciutat, del director Joan Fullana i protagonitzada per Esther López, Josep Orfila, Maria Bauçà i Caterina Alorda en va ser la guanyadora, en una experiència pionera a l’Estat espanyol, per elecció dels ciutadans  mitjançant el seu vot.

Podreu seguir aquesta producció pròpia d’IB3 per IB3 Televisió, en directe al web IB3.org i també en podreu veure tots els capítols al canal de YouTube d’IB3 i al servei a la carta.

La trama s’inicia quan Neus Perelló ha perdut la seva feina de becària a Londres i s’ha vist obligada a tornar a Palma. Sense feina ni estalvis, i després de 7 anys a la capital britànica, el retorn a ca sa mare no serà fàcil. A més, el retrobament amb els seus antics amics, ara acomodats en la vida adulta, no ajudarà Neus a sortir de la crisi existencial en què es troba.

Podeu seguir aquesta producció a les xarxes socials amb l’etiqueta #MaiNevaACiutatIB3 i als perfils de facebook.com/MaiNevaACiutatIB3instagram.com/mainevaaciutat.

Podeu veure el tràiler a l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=gZSLyQs2RqY&list=PL559BzlCMZlC67is3WMTA0vxOqiylpUGT&index=1
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL