Dilluns 18 a les 18.00


FEIM KILÒMETRES
Aquest dilluns, nova temporada amb Joan Martí i Mercè Valero
Aquest dilluns a les 18 hores torna Feim Kilòmetres, el programa d’IB3 Ràdio dedicat a les curses de muntanya, a les curses populars, al triatló, al duatló, al ciclisme, a l’alpinisme, a l’escalada, al senderisme i als esports d’aventura en general.

L’Actualitat, el Xip de la Setmana, l’Entrevista, l’Avituallament Correm i Llegim o La Pel·lícula són les seccions que nodriran el programa.

NOVETATS

Entre les novetats que vos podem avançar, després de la primera edició de la Cursa FKM, aquesta temporada quedaran instaurats els Premis Feim Kilòmetres. Així mateix, podeu seguir les novetats i tota l’actualitat de Feim Kilòmetres al perfils de Facebook, Twitter, Instagram, i molt aviat també a www.feimkilometres.com.

EL XIP DE LA SETMANA

Cada setmana, una corredora o corredor aficionat ens explica les seves sensacions en una determinada cursa oficial o d’entrenament.

L’ENTREVISTA

És un dels eixos centrals sobre els quals girarà el programa. El protagonista de la setmana no és obligatòriament un esportista professional. Ja vos podem avançar que dilluns 18 de setembre obrirem temporada amb una entrevista a Bernat Xamena, músic de professió i triatleta aficionat que es va iniciar a l’esport com a teràpia, i que fa pocs dies ha acabat cinquè al mundial de Powerman disputat a Suïssa. Coneixerem el seu cas.

NUTRICIÓ I FISIOTERÀPIA

Com si es tractés d’una cursa de 60 minuts, cada programa farem una aturada a L’AVITUALLAMENT.  En aquesta secció parlarem d’un tema que afecta o pot afectar els nostres oients. Tipus de lesions, com entrenar-se per evitar-les, saber quins tipus d’aliments hem d’incloure a la nostra dieta, saber què hem de menjar en cada moment, etc.

Explicacions, consells i recomanacions de la mà de la fisioterapeuta i nutricionista Lucía Barca.

FEIM KILÒMETRES ÉS ESPORT, CINEMA, MÚSICA I LITERATURA

L’esport en general és un aspecte més de la cultura i que, per tant, marca també el caràcter d’una comunitat i d’una societat. Sens dubte, aquesta ha estat una de les seccions més innovadores. Cada setmana parlam i analitzam un llibre, una pel·lícula, una història, una curiositat que tracta d’això, de l’esport com un fet essencial de la vida.

Totes aquestes anàlisis sobre música, cinema i literatura les feim amb Carlos Suñer, professor, corredor, alpinista, cinèfil i crític cultural, que ens aporta el seu particular punt de vista. No et perdis dilluns, 18 de setembre, la sorprenent anàlisi del film Hasta el último hombre, de Mel Gibson.

Tota la música de Feim Kilòmetres, inclosa la sintonia Corre, composta pel cantautor Leonmanso expressament per al programa, la trobareu a la llista de reproducció FKM d’Spotify.

En conclusió, conduït per Joan Martí i presentat juntament amb Mercè Valero, Feim Kilòmetres és un programa d’esports amb un marcat punt de vista social i cultural, perquè sortir a córrer és molt més que fer esport; és un hàbit social, un estil de vida, un fenomen mundial.

Feim Kilòmetres s’emet cada dilluns a les 18 hores a IB3 Ràdio. També pots escoltar aquest programa en directe a la nostra web: IB3.org i al servei a la carta.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL