Dijous 04 a les 21.00


FONS D’ARMARI
El problemes del col·lectiu transsexual
Aquesta setmana a Fons d’armari parlarem dels problemes que afronta el col·lectiu transsexual a l’hora de viure amb normalitat la seva condició. Connectarem amb Menorca per parlar amb Gonzalo, un jove trans a qui han denegat el canvi de nom al DNI i els problemes que això li comporta.

També connectarem amb Barcelona per parlar amb Nacho Vidal. L’actor és pare d’una nina transsexual i el seu suport en favor de la causa trans ha posat en primera pàgina dels diaris una realitat que fins ara no s’haviavisibilitzat.

A la segona part del programa, celebrarem el dia de la mare amb diferents testimonis de mares lesbianes que ens explicaran com fan comptes viure aquest dia tan especial.

Presentat per Xisco Nadal amb l’ajuda de Maria Salas, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre, l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTIB. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21:00 a 22:00h amb Xisco Nadal.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL