Dissabte 14 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Els baixos fons i la perversió en l’antiguitat
El programa d’IB3 parla amb la Dra. Ana Vázquez Hoys sobre el seu nou curs a Balears

Dissabte 14 d’abril, Chema Font i el seu equip han preparat una edició del programa en el qual, aprofitant el proper curs a la UNED els dies 20 i 21 d’abril, en companyia de la doctora en història antiga Ana Mª Vázquez Hoys i basat en documentació històrica, es comentaran casos de traicions, manipulacions, corrupció i assassinats al llarg del temps a la nostra mediterrània i la seva influència al Pròxim Orient, Egipte, Grècia i Roma. Que hi ha de mític i de realitat? Quines eren les seves ‘perversions’? Què ha quedat en l’actualitat de tot allò?

A més es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL