Dissabte 30 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Els nostres amulets i talismans
El programa d’IB3 torna a les ones una setmana més, parlant d’objectes amb màgia i propietats especials

Dissabte 30 de setembre, Chema Font i el seu equip presentaran una edició del programa en què els els talismans i els amulets a les nostres illes són els protagonistes. Com són? Per a què es fan servir? Quina diferència hi ha entre ambdós?

A més a més, s’exposaran les notícies de la setmana sobre la temàtica del programa i que han succeït, o estan relacionades amb les Balears, a “Mons Diversos”. També es llegiran els missatges dels oients a la secció de xarxes socials.

Podeu seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris i emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També hi podeu contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL