Dissabte 14 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Enigmes de la lactància
El programa d’IB3 torna una setmana més a les ones parlant de la lactància

Dissabte 14 d’octubre, Chema Font i el seu equip presentaran una edició del programa, en què aprofitant la campanya d’IB3 “Tots donam una mà” que aquest mes està dedicat a difondre l’activitat de l’associació Balear d’Alletament Matern –ABAM-, i col·laborant amb la seva tasca, es veuran alguns dels enigmes, llegendes i històries relacionats amb la lactància a les nostres illes. L’alletament, fonamental i tan present alhora que amagat a les nostres vides. La figura de les dides i altres historietes desconegudes i sorprenents sempre des del punt de vista de Font de Misteris.

A més a més, s’exposaran les notícies de la setmana relacionades amb la temàtica del programa i que han succeït o estan relacionades a les Balears a “Mons Diversos”. I es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant Font de Misteris, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL