Dissabte 23 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Especial 200 programes
El programa d’IB3 arriba a la seva emissió 200

Dissabte 23 de desembre, Chema Font i el seu equip celebren el programa 200 amb una edició molt especial on escoltarem una adaptació radiofònica d’un textque ha estat amagat a l’Arxiu del Regne de Mallorca durant molts d’anys, i on els protagonistes són fantasmes de Planícia…

També hi haurà temps per parlar amb Amado Carbonell, de l’Associació Astronòmica d’Andratx, i amb Domingo Hernández, responsable dels webs Misterios de Baleares iAntiqva Baleares.

A més a més, a “Mons Diversos”, s’exposaran les notícies de la setmana amb la temàtica del programa i que han succeït o estan relacionades amb les Balears. També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.comes pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL