Dissabte 23 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Estrena de la sisena temporada
El programa d’IB3 torna a les ones de la ràdio amb més misteris i llegendes de les Illes Balears

Dissabte 23 de setembre, Chema Font i el seu equip estrenen la nova temporada del programa, com sempre carregada de curiositats, enigmes i històries ben sorprenents.

Al primer programa es parlarà de màgia i amulets al món antic. Quins talismans eren emprats fa milers d’anys i encara avui en dia tenen vigència? Com es feien i per a què servien? Existeix la màgia positiva i la màgia negativa? Quines diferències hi trobem?

En aquesta nova temporada, es continuaràcercant els misteris, llegendesi succeïts de les nostres illes. A més a més, s’exposaran les notícies de la setmana relacionades amb la temàtica del programa i lligadesa les Balears a l’espai “Mons Diversos”.

També hi haurà un espai de trobada amb els oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22 hores. Aquesta setmana en un horari especial a partir de les 23hores.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL