Dissabte 22 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Les nostres campanes
El programa d’IB3 Ràdio parlarà en el programa 185 sobre els misteris relacionats amb les campanes de les nostres illes.

Dissabte 22 de juny, Chema Font i el seu equip presentaran una edició en la qual les campanes de les nostres illes són les protagonistes. Quines particularitats i curiositats històriques i quins misteris i llegendes se’ls atribueixen? Què ens diuen quan sonen? Qui les toca, quan i per què? A la segona part del programa es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons diversos” i es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22 hores.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL