Dimecres 14 a les 21.30


FRED I CALENT
Cuina calenta, aliments afrodisíacs
A Fred i Calent hem aprofitat que s’acosta el dia dels enamorats per mirar si els aliments afrodisíacs són un mite o si realment són efectius. En el programa de dimecres parlarem de la llet a la mallorquina, a la qual antigament també atribuïen propietats afrodisíaques i de l’hidromel, que encara ara s’elabora a les nostres illes i que també tindria aquestes propietats. Fanny Pons s’acompanyarà d’un dels grans experts en amor d’IB3,  Xisco Nadal, per saber què s’ha de tenir en compte quan es prepara un sopar romàntic, com s’ha de preparar l’ambient i quins aliments són convenients i quins menys recomanables. Marta Simonet i Miquel Calent aniran al cinema a rememorar aquelles pel·lícules que parlen d’amor i cuina i que els han marcat més.

Miquel Calent posarà a prova la gent del carrer per veure si saben quins aliments, segons la cultura popular, tenen propietats afrodisíaques i quins no. Després farà un plat molt senzill que durà alguns d’aquests ingredients. Coneixerem la història d’amor dels cuiners del restaurant Clandestí de Palma i la d’una cuinera cubana que elabora plats que al Carib diuen que fan pujar la temperatura.

Fred i Calent s’emet cada dimecres a les 21.30 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: a Twitter @IB3 i a facebook.com/fredicalentib3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3. A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL