Dimecres 14 a les 21.30


FRED I CALENT
‘Detox i Quaresma’
Aquests dies ens trobam enmig de la Quaresma que marca la religió cristiana i, per això, a Fred i Calent hem sortit al carrer per veure si la gent sap què és pot menjar i què no els dies de dejuni i abstinència que marca l’Església catòlica. Miquel Calent aprofitarà per cuinar amb alguns dels productes més representatius d’aquests dies: el bacallà, l’arengada i els llegums.

Però no només volem saber com són els dejunis del cristianisme; també veurem com en fan a altres religions. Marta Simonet anirà a veure com són els dejunis de la comunitat jueva i què mengen quan acaben de fer-los.

El programa d’aquesta setmana no serà tan sols religiós. De cada vegada hi ha més gent que decideix fer dejunis i abstinències no per motius religiosos sinó de salut. Marta Simonet ens explicarà com una de les tendències més de moda a les xarxes socials és la dieta detox, per depurar el cos, i inclús les dietes per desconnectar digitalment.

La nostra nutricionista, Fanny Pons, proposarà a Miquel Calent una sèrie de batuts saludables per fer un “dejuni 2.0”, i ens explicarà fins a quin punt pot resistir una persona sense menjar o sense beure.

Fred i Calent s’emet cada dimecres a les 21.30 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: a Twitter, @IB3, i a facebook.com/fredicalentib3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL