Més programes a la carta

Informació general

Un programa que barreja tradició, modernitat, ciència i nutrició.

Al web des de

2021

Estat

En emissió

Horari

Dimecres a les 22.15 h

Telèfon

971 139 333

Contacte

fredicalent@ib3tv.com

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

Diumenge
01

17:25

Avui a Fred i Calent començarem ben dolços, amb una coca de iogurt i civada i una confitura de figues fresques i seques. Aprendrem a fer una recepta deliciosa d’aprofitament amb verdures acabades de collir. Farem una lasanya deliciosa de verdures de temporada. Ens ensenyaran a fer un buddha bowl i un coulant de te matcha. Per acabar, farem un carré de porc al caliu amb salsa barbacoa i una ensalada ben fresca.

Diumenge
01

18:25

DA-LI PEBRES! Sabíeu que el pebre és de la mateixa família que la tomàtiga, la patata o l’albergínia? Aquesta setmana a Fred i Calent ens acostem a aquesta solanàcia originària de Mèxic, Bolívia i el Perú però que és bàsica per elaboracions tan clàssiques de les nostres Illes com el trempó. Na Fanny Pons, sortirà al carrer, per veure com talla el pebre la gent i com fan el seu trempó. Descobrirem els beneficis de menjar el pebre cruu i veurem què diferencia el pebre ros de la resta de pebres. En Miquel Calent visitarà una cuinera peruana per veure com es cuina l’”ají” sud-americà, com és el “rocoto” i quines altres receptes es fan a aquest país amb pebre. Na Marta Simonet donarà a tastar la tradicional coca de pebres i una ensaïmada amb pebres torrats per veure què n’opinen els ciutadans. Ella i en Miquel Calent també explicaran què hem de tenir en compte quan els cuinem i com ho hem de fer per pelar-los una vegada estan torrats. Na Fanny Pons també ens explicarà les bonances dels pebres en conserva i sabrem per què cau malament a tanta gent. En Miquel Calent ens donarà idees de com cuinar-los. Farcirà un pebre ros i farà un bacallà amb pebres vermelles.

Dimecres
04

22:15

Avui a Fred i Calent començarem rostint uns pollastrets amb herbes, verdures i espècies. Aprendrem a preparar un pad thai amb un toc molt mallorquí. Cuinarem un deliciós llobarro a la nostra manera, avui estil oriental. Amb un gran pastisser aprendrem a fer albercocs confitats amb herba sana, i un cremós de xocolata blanca amb llimona. Ens ensenyaran una recepta de pollastre al curry, fàcil i ràpida. Acabarem amb una pitera d’ànnera al caliu amb remolatxa i albercocs.

Sinopsis

El nou programa d’alimentació i nutrició Fred i Calent, conduït pel cuiner Miquel Calent, compta amb la participació de Natàlia Blanes i la farmacèutica Fanny Pons. Dins cada programa s’inclouran opinions professionals d’altres experts com el pastisser Lluís Pérez o metges especialistes en cada una de les matèries que tractarem.

Fred i Calent és un programa que barreja tradició, modernitat, ciència i nutrició. Un programa carregat d’informació útil que entrarà pels sentits.

Sèries i minisèries a IB3