Diumenge 17 a les 21.30


GENT DE LA MAR
Coneixerem el projecte ‘OceanDream’ i pescarem cap-roig al Port de Sóller
Diumenge, Pedro Carbonell sortirà a pescar cap–roig amb una colla d’amics, dos d’ells ben jovenets, i encara que hauran de lluitar contra el mal temps, faran bones captures.

Manolo Barahona visitarà la família Vidal Piquer de Cala Santanyí. Recorrerà a bord d’un llaüt històric els racons més bells de la zona, itots acabaran cuinant un guisat de rap a la barraca familiar.

Ana Alonso coneixerà el projecte ‘OceanDream’, un grup de dones que travessaran l’Atlàntic per la lluita contra el càncer. Amb elles viurà el primer dia d’entrenament de la tripulació, i gaudirà d’un dia fantàstic de navegació.

També aprendrem a cuinar un perol de pop al forn i coneixerem les tasques portuàries del vaixell Toni Riera, una embarcació d’acer construïda a Mallorca.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar.Gent de la Mar,un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per ManoloBarahona i PedroCarbonell. Si vos agrada la mar,no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet cada diumenge, a les 21.30 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/gentdelamar.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL