EPRTVIB informa


IB3 AMB LA CULTURA
És el mitjà oficial d’Alternatilla Jazz 2017
Alternatilla és un festival de jazz que promou i propicia l’intercanvi cultural entre músics de diferents cultures, amb una rica i diversa sèrie de concerts i, alhora, amb una programació paral·lela d’activitats didàctiques i familiars, mantenint un compromís ferm amb la integració social i cultural.

És un projecte de dinamització cultural i d’interacció entre músics locals, de la resta de l’Estat  i del panorama internacional que, en aquesta segona edició, centra la seva atenció en el jazz nòrdic; Noruega n’és el país convidat. Enguany presenta una selecció dels artistes més acreditats i els més emergents d’aquest país que s’agermanaran amb els altres musics en concerts mixtos de fusió.

El festival és itinerant, amb concerts i activitats en 11 municipis mallorquins. Del 28 de novembre fins al 12 de desembre es podran veure en directe artistes tan destacats com la pianista i cantant Rebecca Bakken (comparable a Norah Jones o Diana Krall), el baixista Mats Eilertsen (un dels millors d’Europa), la saxofonista Hanna Paulsberg o el reconegut pianista palmesà Agustí Fernández (més de 50 discs publicats, premi Ciutat de Barcelona i Premi Nacional de Cultura de la Generalitat).

Alternatilla és una atractiva opció d’oci i d’educació al voltant del jazz que IB3 recolza com a mitjà oficial per segon any consecutiu. En el marc de la seva filosofia i missió de servei públic, IB3 reafirma el seu objectiu de promoure i donar difusió als valors culturals i musicals de les Balears vinculant la seva imatge corporativa al Festival i donant-li tot el suport promocional.

IB3 enregistrarà concerts, n’oferirà alguns en directe al programa de ràdio Jazztime i d’altres enregistrats als programes Mediterràdio o IB3 música.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL