Dijous 16 a les


IB3 i la seva programació, fidels, un any més, a la fira de les fires, el Dijous Bo d’Inca
IB3 Ràdio emetrà més de 10 hores en directe des del municipi inquer, i els presentadors d’IB3 Televisió de “Uep! Com anam?” i “Cinc Dies” també hi seran

Un any més, la Radiotelevisió Pública de les Illes Balears serà al costat de la fira que cada mes de novembre fa que molts ciutadans de Mallorca es desplacin al municipi d’Inca: el Dijous Bo. Abans, per gaudir del ja més que conegut Dimecres Bo, IB3 Ràdio també hi desplaçarà el magazine Múltiplex, i n’ampliarà l’horari una hora més. Des de les 15.04 h fins a les 19 h, l’equip del programa entrevistarà els principals protagonistes de la festa i ens traslladarà l’ambient que ja es començarà a viure prèviament al Dijous Bo.

Ja serà dijous quan, a partir de les 9.04 h, el magazín Al Dia, presentat per Rafel Gallego des de l’envelat de la plaça de Mallorca, ens farà viure, a través d’IB3 Ràdio, el gran dia de festa. Al Dia Illes, Esports 3, l’Informatiu Migdia, Múltiplex i Del Camp a la Mar també s’emetran des d’Inca. Una programació que conformarà un total de 10 hores de directe exterior.

IB3 Televisió desplaçarà la unitat mòbil per donar cobertura a tots els espais i programes que demà dijous, 16 de novembre, informaran des d’Inca amb motiu de la celebració del Dijous Bo. El programa Illes i pobles, a partir de les 13.15 h, i l’IB3 Notícies Migdia oferiran l’actualitat del dia amb imatges.

Al Cinc Dies també farem un programa especial dedicat al Dijous Bo d’Inca. Des de la plaça de Santa Maria la Major de la vila, Marta Garau ens presentarà els actes principals esdevinguts durant la jornada. A més, des d’un set especial, entrevistarem alguns protagonistes, com el batle d’Inca, Virgilio Moreno. Al llarg del programa, us oferirem en directe, i des de diversos punts del municipi, com es viu el Dijous Bo. En concret, coneixerem què es fa a la “Mostra Marinera”, visitarem el mercat “Tradicional Pagès” i sabrem quins eren els oficis antics. No deixarem de banda la celebració de la segona “Mostra de l’Ensaïmada”, i totes les curiositats que es vagin produint durant l’horabaixa.

Des de plató, Jaume Noguera ens contarà tots els temes de l’actualitat del dia, que seran analitzats amb els contertulians habituals. Comptarem amb la presència del jardiner Tolo Gayà, qui ens explicarà tots els secrets de les plantes i, amb la secció “Parlar Bé”, amb el filòleg i actor Toni Lluís Reyes.

Com cada dia, concursarem amb Raül Valls, qui repartirà doblers entre els espectadors que contestin correctament les tres preguntes formulades.

El programa Uep! Com anam? es desplaça a la plaça del Bestiar, on els reconeguts presentadors, Felip Munar i Toni Ballador, vos rebran i donaran la benvinguda al Dijous Bo al llarg de tot el matí. Així també, hi podreu trobar objectes per a grans i petits, relacionats amb el programa. També gravarem durant tot el dia aquesta jornada, que podreu veure el vespre a l’especial Dijous Bo a partir de les 21.30 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #DijousBoIB3 . Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir la nostra programació en directe i també la podreu tornar a veure i escoltar al servei “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL