EPRTVIB informa


IB3 integra les redaccions d’Esports de Ràdio i Televisió per fer front als nous reptes transmèdia
IB3 aposta per integrar les redaccions d’Esports de la ràdio i televisió públiques de les Illes Balears per fer front a la nova temporada esportiva i als nous reptes transmèdia. L’aposta de l’ens per a la convergència multimèdia i el model multiplataforma implica aprofitar les sinèrgies de les dues redaccions d’Esports.

La direcció estructural dels Esports d’IB3 dependran del director d’Informatius de l’ens, Josep Pons, qui s’encarregarà de la gestió de les dues redaccions i de l’aprofitament de recursos entre la televisió i la ràdio. Per la seva part, el cap d’Esports d’IB3 Ràdio, Joan Forteza, assumeix també la coordinació periodística de la redacció d’Esports de la televisió autonòmica i l’impuls de nous espais multimèdia.

Aquesta redefinició de responsabilitats en l’àrea d’Esports respon a la necessitat d’adequar els productes audiovisuals d’IB3 a partir de la temporada 2017-18 a la realitat de les demandes transmèdia dels ciutadans de les Balears. L’augment del consum en línia dels productes de ràdio i TV s’està produint de manera global. Per aquest motiu, IB3 continua amb l’estratègia transmèdia i l’increment  del volum de continguts a les diferents plataformes, per a oferir en streaming (directe en línia)  esdeveniments esportius, a més també d’actualitat en general.

No obstant això, la mesura també respon a l’objectiu de racionalitzar els mitjans humans de l’estructura operativa de l’ens. El director general, Andreu Manresa, ho ha comunicat avui dematí als membres del Consell de Direcció d’IB3.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL