Dimarts 13 a les 23.00


DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO
IB3 Ràdio emetrà la versió radiofònica del text guanyador del IV Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears
“Nür”, de Joan Fullana, estàinterpretat per Queralt Albinyana i Mercè Pons en la versió adaptada per a la ràdio pública, i s’emetrà aquest dimarts a les 23 h

Aquest dimarts, dia 13, a les 23h, IB3 Ràdioemetrà la versióradiofònica de “Nür”, el textguanyador del IV Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, del qualJoan Fullanaés autor. La ràdio pública se suma així a les celebracions del Dia Mundial de la Ràdio, i dona suport a un esdeveniment que té com a objectiu principal donar visibilitatalsautorsteatrals de les Illes Balears. El Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears estàorganitzat per Produccions de Ferro i l’Ajuntament de Palma,amb el suport del Festival Temporada Alta de Girona.

La peça, adaptada expressament per a IB3 Ràdio, està escrita i dirigida peldramaturg Joan Fullana, que ha rebutrecentment el premiCiutat de Palma d’ArtsEscèniquespelseuespectacle “Comviure”. També és el director de l’exitosasèrie d’IB3 TV “Maineva a ciutat”. Les intèrpretssónQueraltAlbinyana, actriu protagonista de la sèrie d’IB3 TV “Treufoc”, i Mercè Pons, reconegudaactriu catalana habitual del teatre, el cinema i la televisió.

SINOPSI

“Nür” explica la històriadel segrest de la presidenta del governd’un país d’Europa Occidental com a darrera estratègia per intentar evitar la construcció imminent d’un pantà que ha de negar un petit poble de 300 habitants (Nür),amb l’objectiu de construir-hi una central hidroelèctrica. Durant el captiveri, el diàleg de la presidenta amb la seva segrestadora anirà revelant dades i secrets que complicaran la història i que faran dubtar sobre les motivacions d’aquest segrest.

FITXA ARTÍSTICA

Autor i director: Joan Fullana

Intèrprets: Queralt Albinyana i Mercè Pons

Realització: Iker Hernández i FacundoTenaglia

IB3 Ràdio també ha enregistrat la versióradiofònica del text finalista del Torneig, “Transbord”, de SebastiàPortell. La peçaestà interpretada per Xavier Frau i Lara Díez, i s’emetràpròximament a la ràdio pública.

IB3 Ràdio es potsintonitzaralsdials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL