IB3+R%C3%A0dio+estrena+nova+temporada

EPRTVIB informa

IB3 Ràdio estrena nova temporada

L’anàlisi de l’actualitat al final del dia, una de les apostes més fortes de la nova temporada d’IB3 Ràdio.

La ràdio pública estrena totes les novetats. ‘Téntol’ amplia el seu horari i es converteix en el magazín de l’horabaixa a IB3 Ràdio

IB3 Ràdio comença la nova temporada amb un triple objectiu: reforçar el relat informatiu, augmentar l’entreteniment i afegir la participació activa dels oients com a part fonamental de la ràdio.

L’aposta per aquests tres eixos es posarà en funcionament el dilluns 5 de setembre, amb l’estrena de dos programes importants per a la nova graella. Araceli Bosch dirigeix ‘Entre avui i demà’, un programa d’anàlisi que s’emetrà de dilluns a divendres de les 20.00 a les 22.00 hores. Es tracta d’un programa nascut per aportar una mirada d’actualitat del dia, amb l’objectiu d’explicar el què ha passat durant la jornada i analitzar-ho amb deteniment i a un ritme més pausat.

Els capvespres d’IB3 també són una novetat. ‘Téntol’ amplia el seu horari i diversifica el seu contingut. S’emet cada dia de tres a sis de l’horabaixa amb dues parts ben diferenciades. La primera hora la continuarà conduint Adrià Martí i Margalida Mateu, que dirigeixen i presenten un concurs sobre la divulgació del patrimoni lingüístic de les Illes Balears, i que en una sola temporada s’ha convertit en un dels programes de més èxit de l’emissora. A continuació, de quatre a sis, Xisco Nadal s’uneix a Margalida Mateu per crear un programa per gaudir, informar-se i entretenir-se.

Al Dia, la participació dels oients com a novetat

La periodista Maria Ferrer continua al capdavant del magazín matinal de la ràdio pública balear amb ‘Al Dia’. Reforça el seu compromís amb l’actualitat i potencia la participació activa dels oients: perquè els ciutadans són una part fonamental del relat informatiu i un baròmetre del que interessa i preocupa al carrer. ‘Al Dia’ no sols s’escolta, també es mira gràcies a l’emissió per IB3 Televisió de dilluns a divendres de nou a onze del matí.

Acabar el dia en companyia de la ràdio

Els vespres de dilluns a dijous, de deu a onze, obrirem una finestra a la cultura amb el programa ‘Diorama’ dirigit per Mònica Borràs, una de les veus més conegudes d’IB3. Un dibuix de la trajectòria dels grans músics, artistes i creadors que han marcat la nostra història, amb temps suficient per aprofundir en els orígens, l’evolució i les inquietuds actuals dels protagonistes. Un espai en el qual també donam veu als motors, grans i petits, de la nostra satisfactòria i creixent indústria musical i artística, amb especial atenció als moviments de la contracultura i l’underground i amb interès pels artistes emergents.

Gaudeix del cap de setmana en companya d’IB3 Ràdio

‘La Gran Vida’ tindrà amb una nova directora, la periodista Cati Moyà, i un nou horari: dissabtes i diumenges de 9 h a 12 h. Els caps de setmana són el moment idoni per mirar l’actualitat des d’una altra perspectiva, explorar nous horitzons i aprofundir en les qüestions que ens engresquen, ens motiven i ens mantenen desperts. Amb la cultura com un dels principals eixos vertebradors, els dissabtes i diumenges omplirem l’antena de debats, propostes i idees amb un esperit jovial però també crític i atent als interessos dels oients.

El cap de setmana de la ràdio pública es completa amb el programa ‘Font de Misteris’, dirigit i presentat per Chema Font, que dobla la seva emissió: a partir d’ara s’emetrà els dissabtes i diumenges a les onze del vespre. A més, Joan Martí i el programa ‘Feim km’ encara una nova temporada a les 7 del matí del dissabte, l’espai d’IB3 per a les famílies ‘No venim amb manual’ estrena horari a les 7 h del diumenge i ‘L’Oasi’, ‘Connexió Local’ i ‘Aire’ formen part de les propostes de l’horabaixa i el vespre del cap de setmana.

Ens espera una tardor d’estrenes a IB3 Televisió

IB3 Televisió es prepara per a una tardor plena de grans estrenes. Pel que fa a les sèries de ficció, destaquen ‘Mòpies’, la sèrie de gènere fantàstic dirigida per Lluís Prieto i coproduïda per IB3, TV3, À Punt i Espaitemps, a més de ‘Sicília sense morts’, l’adaptació audiovisual de la novel·la de Guillem Frontera. Així mateix, també s’estrenarà ‘Arxipèlag blau’, una sèrie documental de vuit capítols per conèixer la riquesa amagada a les aigües de les Balears. Aviat donarem a conèixer tots els detalls de les estrenes d’IB3 Televisió.