IB3 Ràdio informa


IB3 Ràdio farà un programa amb totes les emissores locals de les illes
IB3 Ràdio posarà en marxa un programa amb la participació i interacció de les ràdios locals, tal com va anunciar ahir la seva directora, Marc Cerezález, en el transcurs de les jornades sobre aquestes emissores, que va tenir lloc a Peguera.

“Les ràdios municipals han estat les úniques a penetrar dins el teixit social”, va dir ahir durant la seva intervenció en el debat Mar Cerezález, que va destacar el paper clau que tenen les ràdios municipals. L’acte es va celebrar a l’Auditori de Peguera,  amb motiu del 30è aniversari de Ràdio Calvià. Un acte al qual assistiren 12 ràdios municipals balears que expressaren i posaren en comú les seves inquietuds i desafiaments.

IB3 Ràdio va confirmar, per tant, que prepara la realització d’un programa en què totes les ràdios municipals de les Illes hi col·laboraran. Un repte que vertebrarà els pobles i la societat illenca “perquè escoltarem la gent”, afirma Mar Cerezález. Aquest programa, que aspira a donar veu a les emissores i també a altres periodistes i professionals que segueixen l’actualitat més local, vol conèixer l’opinió pública sobre la realitat més propera.

L’acte, que es va seguir en directe per IB3 Ràdio, Ràdio Calvià, Ràdio Pollença, Ràdio Illa i Ràdio Arta va acollir també un sentit homenatge a la recentment desapareguda Joana Maria Roque, la primera directora de Ràdio Calvià, i una de les impulsores d’aquesta emissora que avui, 30 anys després, encara es manté fidel a la seva cita amb els oients.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL