IB3 Ràdio informa


IB3 RÀDIO
Noves veus i programes més temàtics, a la nova temporada de la ràdio pública balear
L’estrena de la graella de la ràdio pública balear, que arrenca dilluns 18 de setembre, ve marcada per la continuïtat dels formats de sempre, amb franges adaptades als nous ‘targets’

La ràdio pública de les Illes va encetar dilluns passat la nova temporada dels serveis informatius, i aquest dilluns serà el torn dels programes divulgatius, d’entreteniment i de les novetats.

De dilluns a divendres, a les 9 hores i fins a les 12 h, l’equip d’Al Dia, format per Rafel Gallego, Mònica Bestard, Joana Maroto, Madga Cortés i Silvia Portell continuarà la seva línia informativa i d’actualitat amb entrevistes en profunditat als diferents protagonistes de l’àmbit econòmic, polític, social i cultural. A partir de les 12 h, començaran les desconnexions a cada illa: Al Dia Mallorca (Mònica Bestard), Al Dia Menorca (Pere Bagur), Al Dia Pitiüses (Nuria Arias).

Tot seguit, una altra de les novetats serà el programa esportiu Esports 3 a les 13 h, presentat per Xisco Díaz, que posarà especial atenció a les diferents modalitats esportives i als nostres esportistes balears.

A partir de les 15 h agafarà els micròfons l’equip de Múltiplex, format per Sergi Marcos, Cati Moyà, Margalida Grimalt, Toni Mateu i Xavi Fullana continuaran posant l’actualitat, la participació, el debat, la crònica i l’entreteniment que els caracteritza, cada horabaixa de dilluns a divendres. A les 17 h, l’hora cultural amb Els Entusiastes.

De dilluns a divendres a les 18 h, continuaran els programes temàtics de la passada temporada: Feim Kilòmetres, amb Mercè Valero i Joan Martí; Incorporació Inmediata, amb Toni Traveria i Mireia Belach, que ens descobriran més professions i oficis; Dones, amb Victòria Morell i Catalina Gayà, i Del camp a la mar, que incorpora com a presentador el company Toni Mateu, qui ens endinsarà en nous temes i reportatges relacionats amb el món de la ramaderia, l’agricultura i la pesca. Una altra companya que s’incorpora aquesta temporada és Araceli Bosch, que amb el seu programa Vitamina 3 posarà el suplement més saludable a la nostra ràdio.

Carles Marquès agafarà els micròfons de la ràdio de dilluns a divendres a les 20 h amb el programa Nura, fet íntegrament a Menorca i els divendres, en aquesta hora, Ferran Vallès pintarà les cultures del món De Tot Color.

Les principals novetats apareixen a la franja de les 21 h. Cada dilluns, a Mediterràdio, coneixerem amb Joan Trias les novetats del panorama musical de balears.

Dimarts estrenarem Justa de mots amb Joan Barceló, un programa per gaudir de la llengua i del món medieval des d’un altre punt de vista. Dimecres seguirem l’actualitat del jazz amb Ferran Pereyra a Jazz Time. Cada dijous, Xisco Nadal ens ajudarà a orejar el fons d’armari de la comunitat LGTBI d’aquestes Illes a Fons d’Armari.

A les 22 h, cada dimarts continuarem descobrint famílies de les nostres illes a Noguera & Noguera. Dimecres arriba el nou programa Aire, que ja va tenir un lloc a la graella d’IB3 Televisió i que Joan Cabot recupera per a IB3 Ràdio amb un format mai escoltat a la ràdio pública. Fila 3 també continuarà amb Rodo Gener i Adela Peralta, acostant cada dijous el món del cinema des d’un altre punt de vista.

Com a novetat, l’espai diari fet per Vicent Tur, El darrer vol a Formentera, passa a la mitjanit i pretén sorprendre i deixar bocabadats els oients amb ganes de més cada matinada.

El cap de setmana seguirem indagant en el món dels més petits i joves amb Regina Cortès a No venim amb manual (dissabtes a les 8 h) i just després, a Balears fa ciència (dissabtes a les 11 h) amb Enric Culat, tota l’actualitat del món de la ciència i el medi ambient.

La nit de dissabte continuarà amb els programes Font de misteris (22 h), amb Chema Font, i La Gran Vida (23 h), amb Cristina Bugallo i Laura López. A les 24 h, la sexòloga Maria Rigo i el periodista Joan Guillem Jaume ens duran el programa de sexualitat No apaguis el llum.

Diumenge a les 9 h, David Oliver continuarà donant suport al tercer sector amb Flors en el desert, i el vespre tendrem dues estrenes. Per una banda, a les 21 h, Som grans!!! amb Natàlia Blanes, amb qui coneixerem com als 60 anys encara queda temps per fer moltes coses. A les 22 h, Pere Estelrich torna a la ràdio pública balear per conduir-nos al món de la música clàssica amb el seu programa La ruta d’Orfeu.

Els caps de setmana musicals seguiran amb Tito Fuster a IB3 Música. Els esports, com a part essencial i transversal de la graella d’IB3 Ràdio, ocuparan part de les franges d’emissió amb les retransmissions de futbol sala, del futbol de Segona B, etc. a l’espai Esports 3 en joc, conduït per Joan Forteza.

Podeu seguir tota l’actualitat dels programes d’IB3 Ràdio a Twitter: @IB3radio, a facebook.com/IB3org i a l’Instagram @ib3. A l’enllaç IB3.org/directe es poden seguir els programes “En directe”. També els podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL