Dimarts 19 a les 18.04


INCORPORACIÓ IMMEDIATA
Celebra els 50 programes amb una entrevista amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet
El programa Incorporació Immediata, que dirigeix i presenta Toni Traveria, arriba al programa número 50 aquest dimarts, 19 de desembre. Per aquest fet, l’espai tendrà un caràcter especial, amb una extensa entrevista amb el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, en què s’abordaran distintes qüestions d’actualitat vinculades a la universitat.

Incorporació Immediata va començar les seves emissions el novembre de 2016, i des de llavors i fins a l’actualitat ha analitzat distintes professions del nostre entorn, la majoria derivades dels estudis universitaris (física, química, fisioteràpia, matemàtiques, auditoria de comptes…), però també cicles formatius de Formació Professional (perruqueria, tècnic de so, electricista, mecànic…) i d’altres com ara taxista, policia nacional, bomber, tatuador o socorrista.

El programa, sempre amb vocació de servei públic, està estructurat en dues part clarament diferenciades. En primer terme, les característiques de la formació per analitzar i detallar com són els estudis per exercir cada professió i, ja a la segona part, el dia a dia de la professió, amb l’objectiu de radiografiar com és la feina pròpiament dita.

A més, Incorporació Immediata conté altres seccions fixes, com són la fitxa tècnica, la valoració social (la ciutadania valora setmanalment cada professió), una feina de pel·lícula (on Mireia Balasch repassa el tractament del cinema sobre aquella professió en qüestió) i els pros i contres, en què els convidats resumeixen el millor i el pitjor de cada ofici.

A més de l’especial del número 50 amb el rector de la UIB, el programa abordarà en properes edicions aquestes feines: sacerdot (dia 26 de desembre) i tècnic en atenció a persones en situació de dependència (dia 2 de gener).
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL