Més programes a la carta

Informació general

Programa fet amb nins i dirigit a tota la família.

Al web des de

2009

Estat

No emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Humor

Temporades

Edat

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

A L’hora del pati! els nins ens donaran el seu punt de vista particular sobre notí­cies d’actualitat i sobre temes d’allò més variat (des de l’estat de la borsa, els pírcing, el Nadal o la sobrassada).

Els elegits per al programa seran nins d’entre 5 i 10 anys, alegres, llestos, desinhibits, extrovertits i amb capacitat per sorprendre’ns contí­nuament amb les seves opinions i amb la seva original forma de veure el món. Per primera vegada sabrem realment com està el pati i com es poden resoldre certs problemes. Això sí­, sempre des del punt de vista creatiu i sense prejudicis dels més petits de la casa.

L’hora del pati comptarà amb diverses seccions:

Com està  el món! L’actualitat de la setmana serà analitzada pels nens. Aquí­ es comentaran des d’assumptes que omplen les portades dels diaris fins a esports i notí­cies divertides.

Calent calent! Els nens opinaran sense problemes sobre diversos temes que generaran polèmica: la monarquia, la por, com s’imaginen la fama, el matrimoni, la moda, l’educació, el menjar, l’enveja, els tatuatges.

Endevina qui és! Els nins descriuran un personatge i l’espectador a casa l’haurà  d’endevinar. A la pantalla, poc a poc, aniran apareixent les lletres amb la solució. Aquest joc es repetirà dues o tres vegades al llarg del programa.

Amb què et quedes? Encara més difí­cil. Els nins hauran de triar entre dues opcions i explicar-nos la seva decisió. Esports o videojocs? Hamburguesa o pizza? Moixos o cans?

El meu poble és el millor. Els nins descriuran com és el lloc on viuen, com són les seves tradicions, les seves festes… En definitiva, donaran a conèixer el seu poble o ciutat a la resta del món.

Crí­tica de cinema i televisió. El cinema i la televisió formen part de la nostra vida, però també de la dels nins. Què pensen els més petits de programes com Gran Hermano? I de Julia Robert?

Arreglant el món. El planeta està ple de problemes per resoldre (el racisme, la crisi). Des del seu punt de vista particular els nins ens diran com podem resoldre’ls.

Missatge per a tu. En el tancament del programa els nins enviaran missatges a les persones que ells triïn, ja sigui la seva mare o qualsevol altre personatge com per exemple Rambo.

Sèries i minisèries a IB3