Més programes a la carta

Informació general

Les històries del nostres llinatges.

Al web des de

2011

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Llinatges és una producció presentada per Pere Estelrich, que condueix els espectadors a través dels llinatges més típics fins a les anècdotes i històries relatades per la gent de les Illes. 

Un espai que mostra d’on provenen els llinatges, el seu significat o quants d’habitants de les Illes tenen el mateix llinatge. Un apassionant recorregut per algunes de les històries més entretingudes dins els títols que tantes vegades s’han escoltat, narrades per aquelles persones que dia a dia signen amb el mateix llinatge. 

Es té l’oportunitat de visitar dues famílies de les Illes. El seu passat i els seus avantpassats són la salsa de la secció dedicada als llinatges més abundants a les Balears. Dues històries amb diferents protagonistes. Llinatges que es remunten a les conquestes i que, pas a pas, han arribat fins als nostres coneixements. Pomar, Coll, Canyelles o Marí són alguns dels 52 llinatges que, setmana darrere setmana, es coneixen gràcies als records, les llegendes o imatges que els seus portadors facilitaran.

Sèries i minisèries a IB3