Més programes a la carta

Informació general

Programa de divulgació en clau d'entreteniment que recull els malnoms que s'usen cada dia a les Illes.

Al web des de

2011

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Malnoms és un programa de divulgació en clau d’entreteniment que recull els malnoms que s’usen cada dia a les Illes. En cada capítol, el programa viatja a una població de les Illes Balears a la recerca dels malnoms més curiosos de la zona.

El conductor, n’Adrià, arriba a cada poble amb un repte per resoldre (investigar l’orígen d’un malnom molt curiós, resoldre la rivalitat entre dues poblacions). Mentre intenta assolir aquest objectiu, n’Adrià coneix els personatges més autèntics del poble, l’orígen dels seus malnoms i les anècdotes que hi ha darrere. A n’Adrià el mou la curiositat i les ganes d’investigar, però és despistat, es perd fàcilment, i sovint necessita l’ajuda dels veïnats per assolir el seu objectiu. Per això interactua contínuament amb ells, entra als bars i a les cases, pregunta pels carrers i participa en les activitats de cada lloc.

Al final de cada capítol n’Adrià reflexiona sobre les vivències que ha tingut al poble, i topa amb en Tomeu, un personatge arquetip que es troba a cada capítol, amb qui improvisa una cançó que recull els malnoms del poble.

Sèries i minisèries a IB3