Dilluns 14 a les 22.00


MEMÒRIA NEGRA
‘El Tortillero de Gomila’ i ‘El crim de Son Oliva’
Al capítol de dilluns viatjarem a la zona de Gomila dels anys 90. El juliol del 1994, Fernando Gutiérrez, propietari de la Tu Tortillería de Gomila, va morir brutalment assassinat a mans de 4 joves relacionats amb el món de la prostitució. Un crim que va impactar el món de la nit d’aquells anys.

A la segona part de l’episodi de dilluns, recordarem el crim de Son Oliva, que es va produir l’agost del 2009 a Palma. Juan Molero, un home sense cap tipus d’antecedent o problema conegut, va ser brutalment atacat fins a la mort quan es dirigia a agafar el seu cotxe per anar a fer feina. El seu assassí va ser capturat al moment, però va resultar ser un fantasma… un home a qui la seva pròpia família havia donat per mort feia més de 35 anys i que, en certa manera, tenia una relació directa amb la víctima.

Memòria Negra és una docuficció que s’apropa al costat més fosc de la naturalesa humana. Una sèrie que narra, des d’una perspectiva objectiva, les històries criminals que han commocionat la societat balear en els darrers setanta anys. Una producció que mostra els testimonis d’experts que van viure els casos en primera persona, com són investigadors, criminòlegs, metges forenses, advocats i periodistes, a més de la recreació de cada crim complementat amb un extens material d’imatges d’arxiu.

 Memòria Negra s’emet cada dilluns, a les 22 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL