Més programes a la carta

T 3 - cap: 36

28 09 2020

Heidegger

El Joan s'adona que el seu pare està a punt de morir. El Merlí l'anima a fer-li companyia, però el Joan no sap com acostar-s'hi. El Gerard ha de prendre una decisió sobre el seu futur.

T 3 - cap: 35

21 09 2020

Zygmunt Bauman

L'institut Guimerà opta a una beca d'Ensenyament. L'Eugeni vol que el Merlí no conegui el tribunal de valoració, però ell es rebel·la. L'Oksana necessita que algú es cuidi del seu fill mentre és...

T 3 - cap: 34

14 09 2020

Plotí

El Merlí rep la visita del pare del Joan, que li demana ajuda per aconseguir que el noi canviï d'actitud. El Merlí té una bona idea que sorprèn tothom. Al Pol li surt feina en un supermercat.

T 3 - cap: 33

07 09 2020

Thoreau

El Merlí se sent cada cop més lluny dels alumnes quan li boicotegen un examen. El Gerard no vol tornar a l'institut i el Merlí vol ajudar-lo encara que la Gina no ho permeti. La Tània vol parlar seriosament...

T 3 - cap: 32

31 08 2020

Kierkegaard

...

Informació general

Merlí és un professor de filosofia implicat amb els seus alumnes per aconseguir que treure els millors de tots ells.

Al web des de

2020

Estat

En emissió

Horari

Dilluns a les 22.15

Telèfon

971139333

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

3

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

Dilluns
05

22:15

HEGEL T3 - 11

Sinopsis

Merlí és un professor de filosofia que acaba d’arribar a un nou institut. No és un docent normal: és descarat, polèmic, irritant, poc amic de l’autoritat. Però a la vegada, és un docent implicat amb els seus alumnes, en la seva formació i les seves vides per aconseguir que treure els millors de tots ells.
Una sèrie que s’ha convertit en un gran èxit de la televisió i que ara arriba a IB3.

Segona Temporada

Merlí torna a l’Institut per impartir al segon curs de batxillerat, on serà ben rebut pels seus alumnes, però no tant entre el claustre de professors, que tendrà noves incorporacions.

Primera Temporada

Merlí Bergeron arriba a l’Institut Àngel Guimerà a la vegada que se n’ha de tornar a viure amb la seva mare i retrobar-se amb el seu fill.

 

Equip

MERLÍ BERGERON

BRUNO BERGERON

MÒNICA DE VILLAMORE

POL RUBIO

JOAN CAPDEVILA

BERTA PRATS

MARC VILASECA

GERARD PIGUILLEM

TÀNIA ILLA

Sèries i minisèries a IB3