Més programes a la carta

T 2 - cap: TP-01

15 02 2021

Torna Pep

La família Alcover i el seu cercle més pròxim és interrogat per la policia per resoldre què ha passat a la farmàcia. Torna Pep és un programa especial, on els protagonistes de la sèrie confessaran...

T 2 - cap: 14

01 03 2021

No tenc tres anys!

En Pep comença a gaudir de la tranquil·litat que es respira a ca seva des que en Toni i son pare s’han instal·lat a ca en Josep. Tot i així, ben aviat se’n adona que el seu germà no assumeix les...

T 2 - cap: 13

22 02 2021

No vull viure aqui

En el primer capítol de la segona temporada, en Pep s’ha d’acostumar a conviure de nou amb el seu pare i el seu germà, però cap dels dos facilita aquesta nova situació. A més a més, en Josep...

Informació general

La segona temporada de Pep durà moltes sorpreses, girs potents i personatges nous que atrauran l’espectador, però sense perdre els punts forts de la sèrie. Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Al web des de

2021

Estat

En emissió

Horari

Estrena segona temporada, dilluns 22 de gener

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

2

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

Diumenge
07

16:10

NO VULL VIURE AQUÍ T2 - 1 En el primer capítol de la segona temporada, en Pep s’ha d’acostumar a conviure de nou amb el seu pare i el seu germà, però cap dels dos facilita aquesta nova situació. A més a més, en Josep es troba desorientat i insisteix en tornar a ca seva. Na Laura es queixa perquè ningú li explica que passa, mentre en Toni intenta superar la ruptura amb en Klaus. Per altre banda, en Pep es sent contrariat pels seus sentiments i ha de triar entre començar una relació amb n’Elena o tornar amb na Joana Maria.

Dilluns
08

22:15

ENCARA NO SOM UN INÚTIL T2 - 3 En Pep ha pres la decisió d’anar a viure tots a ca en Josep per què no es refia d’en Toni, però na Laura no ho duu gens bé. En Josep no entén que hi fan tots a ca seva, i comença a confondre’s i pensar que encara son nins. Na Neus fa feina a la farmàcia i en Pep descobreix que tenen qualque cosa en comú a més a més de la feina. Na Joana Maria està inquieta per una qüestió mèdica però no s’atreveix a anar a la consulta de n’Elena, mentre la doctora intenta ser pacient amb un veïnat hipocondríac. Per altre banda, en Pasqual es troba amb totes les dificultats que te ser pare i batle les 24 hores del dia.

Sinopsis

SEGONA TEMPORADA

Després d’una primera temporada on l’alzheimer ha aparegut de cop a la vida de la família Alcover, com gestionar i afrontar definitivament aquesta malaltia marcarà la segona temporada. Tot gira entorn de Josep (Miquel Gelabert), però tant Pep (Toni Gomila) com el seu germà Toni (Joan Miquel Artigues) i la seva filla Laura (Caterina Adorer) han de continuar amb les seves respectives vides. Què farà Pep? Farà la passa definitiva i iniciarà una relació sentimental seriosa amb la doctora Elena (Judith Diakhate), o li donarà una segona oportunitat a la seva dona Joana Maria (Llum Barrera)? Serà Toni capaç de superar l’adeu de Klaus (Albert Mèlich)? I què passarà amb Laura, com afrontarà l’arribada de l’adolescència enmig d’un dia a dia marcat per la malaltia del seu padrí i la complicada situació dels seus pares? Preguntes que trobaran resposta al llarg d’aquesta segona temporada.

A més de les circumstàncies que envolten la família Alcover, l’univers “Pep” es veurà ampliat amb l’aparició de nous personatges que trasbalsaran la tranquil·la vida del poble. La presència del director del banc (Rodo Gener), d’una nova farmacèutica (Maria Bauçà), dels amics de Laura (Edurne Pericás i Alex Escalona) o d’una amiga molt especial de Josep, Clara (Núria Hosta), causaran moments que no deixaran indiferent l’espectador. Un dels moments estel·lars d’aquesta nova temporada serà la reaparició de l’ajudant de farmàcia, Marta (Alba Brunet). Tendrà bones intencions? Haurà pagat el que va fer a la primera temporada?

Nous personatges

Clara (Núria Hosta). La prestigiosa actriu catalana Núria Hosta s’incorpora al repartiment de “Pep” per donar vida a Clara, una amiga de tota la vida de Josep i que també pateix Alzheimer, però en el seu cas en un estat més avançat. Gràcies a la seva gran interpretació, el personatge de Clara s’endinsarà molt en el fons del cor dels espectadors de la nostra sèrie.

Jaume (Rodo Gener). Un dels actors més reconeguts de l’escena balear, el menorquí Rodo Gener es posa en la pell del director del banc del poble. Un banquer amb unes idees una mica conservadores que causarà més d’un malentès i capgirarà una mica el dia a dia del poble i, sobretot, de la família Alcover.

Neus (Maria Bauçà). La inoblidable Magdalena de “L’anell” o Carme, de “Mai neva a Ciutat” es posa la bata de farmacèutica per fer feina a l’apotecaria Alcover. Neta de Clara, Neus serà un suport fonamental en la vida de Pep.

Laia (Edurne Pericás) i Dani (Alex Escalona). Dos joves actors que interpreten els dos millors amics de Laura. Sense el seu suport, la vida de la petita de la família Alcover seria un infern.

Toni Gomila, Llum Barrera, Miquel Gelabert, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Carles Molinet, Caterina Adrover, Alba Brunet i Alex Martínez, completen el repartiment.

La sèrie

Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Pep té una família, formada per la seva dona Joana Maria, la seva filla Laura, el seu germà Toni i el seu pare Josep, el farmacèutic de tota la vida del poble on viuen. En Pep és un petit empresari d’èxit, massa centrat en la seva feina sense tenir en compte què passa al seu voltant. Però un dia Pep descobrirà que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l’avantsala de l’Alzheimer, i la seva vida farà un gir de 180 graus.

Sèries i minisèries a IB3